005 Rustic Texture Wood fotografska podlaga

Podlaga iz naravno staranega lesa.

25,00 €

/ 6 dni

Email naslov*
Telefon*
Datum prevzema*
Datum vračila*

Podroben opis

Vse lesene podlage so narejene iz naravno postaranega lesa. Les je bil več desetletij uporabljen kot zunanji del lop, skednjev in stavb, ki stojijo na podeželju. Zaradi daljše izpostavljenosti soncu, mrazu, vetru in dežju, boste na podlagah našli manjše utore. Zaradi tega podlage niso čisto ravne, ter se pri prenašanju pogosto odlomijo manjši delčki (trske). Svetujemo previdnost pri uporabi.

Vodič za lažjo izbiro

Pogoji izposoje

Podlago si izposodite na naslovu Žebljarska pot 5, Kamnik, in jo vrnete na isti naslov v šestih dneh po izposoji. Cena izposoje za 6-dnevni najem je jasno označena pod posamezno podlago. Dan izposoje je ničti dan, naslednji je prvi dan in tako do šestega dne.

Podlag ne dostavljamo in jih ne hodimo iskat. Če podlage ne morete vrniti in moramo priti ponjo, zaračunamo 0,5 € + DDV na km prevožene razdalje od naslova Žebljarska pot 5, Kamnik.


Kaj storiti v primeru poškodbe podlage?

Če ste zamazali, uničili ali izgubili unikatno podlago iz MDF-materiala, je strošek podlage 200 € + DDV. Če ste popolnoma uničili ali izgubili leseno podlago, je strošek podlage 300 € + DDV.

Legenda

Piškotki

Uporabljamo piškotke, ki nam s pomočjo statistike pomagajo, da bo vaša izkušnja tukaj ena najboljših. Če niso po vašem okusu, jih lahko onemogočite ali o njih preberete v politiki zasebnosti.