015 Black Widow fotografska podlaga

25,00 €

/ 6 dni

Email naslov*
Telefon*
Datum prevzema*
Datum vračila*

Podroben opis

Podlage so izdelane ročno, na obrtniški način. Dekorirane so samo na eni strani. Osnovni material so plošče iz mediapana (mdf) debeline od 4 do 10 mm, ki so dekorirane z akrilnimi in/ali naravnimi materiali. Dekorirana stran je zaščitena z izredno kakovostnim premazom iz poliuretanskih smol, tako da so podlage odporne proti madežem in praskam. Mediapan je iz mešanice lesa in lepil.

Vodič za lažjo izbiro

Pogoji izposoje

Podlago si izposodite na naslovu Žebljarska pot 5, Kamnik, in jo vrnete na isti naslov v šestih dneh po izposoji. Cena izposoje za 6-dnevni najem je jasno označena pod posamezno podlago. Dan izposoje je ničti dan, naslednji je prvi dan in tako do šestega dne.

Podlag ne dostavljamo in jih ne hodimo iskat. Če podlage ne morete vrniti in moramo priti ponjo, zaračunamo 0,5 € + DDV na km prevožene razdalje od naslova Žebljarska pot 5, Kamnik.


Kaj storiti v primeru poškodbe podlage?

Če ste zamazali, uničili ali izgubili unikatno podlago iz MDF-materiala, je strošek podlage 200 € + DDV. Če ste popolnoma uničili ali izgubili leseno podlago, je strošek podlage 300 € + DDV.

Legenda

Piškotki

Uporabljamo piškotke, ki nam s pomočjo statistike pomagajo, da bo vaša izkušnja tukaj ena najboljših. Če niso po vašem okusu, jih lahko onemogočite ali o njih preberete v politiki zasebnosti.