004 Rustic Wood fotografska podlaga

Podlaga iz naravno staranega lesa.

25,00 €

/ 6 dni

Email naslov*
Telefon*
Datum prevzema*
Datum vračila*

Podroben opis

Vse lesene podlage so narejene iz naravno postaranega lesa. Les, ki ga uporabljamo pri izdelavi lesenih podlag, je bil več desetletij bil uporabljen kot zunanji del lop, garaž, skednjev, stavb, ki stojijo na podeželju. Leta je bil izpostavljen soncu, mrazu, vetru in dežju. Na podlagah boste zato našli manjše utore, podlage niso čisto ravne ter se pogosto pri prenašanju odlomijo manjši delčki (trske). Svetujemo previdnost pri uporabi. Vse podlage se kupijo po načelu videno – kupljeno. Lesene podlage so trpežne, seveda pa jih boste težko očistili, če boste nanje zlili maščobe, hrano močnih barv (maline, borovnice, rdeče zelje) …, a uporabljene podlage bodo le pridobile patino in naravni videz.

Vodič za lažjo izbiro

Pogoji izposoje

Podlago si izposodite na naslovu Žebljarska pot 5, Kamnik, in jo vrnete na isti naslov v šestih dneh po izposoji. Cena izposoje za 6-dnevni najem je jasno označena pod posamezno podlago. Dan izposoje je ničti dan, naslednji je prvi dan in tako do šestega dne.

Podlag ne dostavljamo in jih ne hodimo iskat. Če podlage ne morete vrniti in moramo priti ponjo, zaračunamo 0,5 € + DDV na km prevožene razdalje od naslova Žebljarska pot 5, Kamnik.


Kaj storiti v primeru poškodbe podlage?

Če ste zamazali, uničili ali izgubili unikatno podlago iz MDF-materiala, je strošek podlage 200 € + DDV. Če ste popolnoma uničili ali izgubili leseno podlago, je strošek podlage 300 € + DDV.

Legenda

Piškotki

Uporabljamo piškotke, ki nam s pomočjo statistike pomagajo, da bo vaša izkušnja tukaj ena najboljših. Če niso po vašem okusu, jih lahko onemogočite ali o njih preberete v politiki zasebnosti.